De Stichting Beweeg Producties
De Stichting Beweeg Producties stelt zich te doel om beweegproducten te ontwikkelen en te beheren die het bewegen van 60+-ers bevorderen.
Beweging draagt in belangrijke mate bij tot het in stand houden en verbeteren van de zelfstandigheid van de 60+er op zowel lichamelijk, geestelijk en sociaal gebied alsmede op de kwaliteit van de leven.

Professionals
De Stichting tracht professionals werkend op het gebied van bewegen met groepen 60+-ers te informeren en te inspireren door middel van de producten alsmede een digitale nieuwsbrief.

Meld je linksonder aan voor de Nieuwsbrief,
Wil je adverteren op de site met jouw product?
Heb jij veel ervaring op een bepaald gebied en wil je dat bundelen in een reader?

Neem contact op met info@stichtingbeweegproducties.nl

NIEUWE INSPIRATIE NODIG?

SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF
                      EN BESTEL OOK

80 INLEIDINGEN BEWEEGGROEPEN 60+

Een onmisbaar naslagwerk. Barstensvol ideeën voor mobiele, minder mobiele en zitgroepen. Met en zonder muziek, met en zonder materiaal, voor feestdagen, enz. De inleidingen kunnen makkelijk omgebogen worden tot thema.

Geschikt voor opleidingen. doordat de uitgave voorzien is van een hoofdstuk "theorie van de inleiding'.

Om te bestellen, gaat u naar de pagina producten