De Stichting Beweeg Producties
De Stichting Beweeg Producties stelt zich te doel om beweegproducten te ontwikkelen en te beheren die het bewegen van 60+-ers bevorderen.
Beweging draagt in belangrijke mate bij tot het in stand houden en verbeteren van de zelfstandigheid van de 60+er op zowel lichamelijk, geestelijk en sociaal gebied alsmede op de kwaliteit van de leven.

Professionals
De Stichting tracht professionals werkend op het gebied van bewegen met groepen 60+-ers te informeren en te inspireren door middel van de producten alsmede een digitale nieuwsbrief.

Meld je linksonder aan voor de Nieuwsbrief,
Wil je adverteren op de site met jouw product?
Heb jij veel ervaring op een bepaald gebied en wil je dat bundelen in een reader?

Neem contact op met info@stichtingbeweegproducties.nl

NIEUWE INSPIRATIE NODIG?

BESTEL NU ONZE NIEUWE READER!

Reader: Dementie binnen het bewegen met Ouderen/MBvO €15

Trees Werring-Lammers, bekend van meerdere boeken en de ouderenreizen schreef deze reader met meerdere voorbeeldlessen en ook een uitleg over dementie met vele handige tips.

Om te bestellen, gaat u naar de pagina producten